Jäsenyys

Jäsenetuja valtakunnallisista paikallisiin

MTK:lla on paljon valtakunnallisia jäsenetuja jäsenten työhön ja vapaa-aikaan. Tutustu ja hyödynnä!

  • MTK:n jäsenedut (HUOM! vuoden 2020 aikana on tullut monia uusia jäsenalennuksia, sekä joitain vanhoja jäsenetuja on lopetettu, kuten esim. polttoaine-edut)

Lisäksi maataloustuottajien liitoilla, metsänomistajien liitoillla ja maataloustuottajien yhdistyksillä on omia jäsenetuja.

Lohjan seudun omat jäsenedut:
•  Neidonkeitaan palveluista 50 % alennus jäsenille (ohjeet)

  • Pikkukuntosalien käyttö -50 % alennus (alennus koskee 1 kk ja 1/2 vuoden kortteja)
    (Pusulan, Saukkolan kuntosalit sekä Järnefeltin, Perttilän ja Kirkkokadun salit)

 

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste. Rekisteriseloste_Lohja

Jäseneksi liittyminen

Rekisteriseloste_Lohja sisältää jäsenrekisteriä määrittävän, uuden EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, ”GDPR”) määrityksen mukaisen, selosteen.

Uuniemen sauna

Uuniemen sauna on MTK-Lohjan seudun tuottajayhdistyksen nykyisin omistama sauna, joka sijaitsee Lohjalla Järvenpäänkylässä Pitkäjärven rannalla, osoite navigointia varten Uuniemi 50 (kartta alla). Saunaa voivat vuokrata sekä jäsenet että ulkopuoliset. Sauna on oiva valinta kesäiseen illanviettoon ja kokouspaikaksi, tiloihin mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä ja astioita löytyy noin 30 hengen kahvitusta varten. Keittiössä on liesi, jääkaappi ja …

Palautelomake

Voit antaa palautetta MTK-Lohjan seutu ry:lle tällä lomakkeella. Voit myös ilmoittaa uuden tai vaihtuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.