Jäsenedut uudistuivat!!!

Yhdessä saamme enemmän – jäsenedut uudistuivat

MTK- ja mhy-jäsenten valtakunnalliset edut ovat uudistuneet. Yhdistimme maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsentemme ostovoiman ja neuvottelimme paremmat jäsenetusopimukset ja edullisemmat hinnat jäsenillemme. MTK-liittojen ja mhy:den alueelliset edut säilyvät ennallaan.

– Haluamme tarjota jäsenetuja, joita nimenomaan yrittäjäjäsenemme tarvitsevat, etuja neuvotellut MTK Hankinnat Oy:n toimitusjohtaja Sanna Blomberg kertoo. MTK- ja mhy-jäsenenä saat alennuksia mm. henkilö- ja pakettiautoista, rakennustarvikkeista, työkaluista, koneista ja huonekaluista. Alennukset vaihtelevat tuotteesta ja sopimuksesta riippuen.

Miten jäsen saa edut käyttöönsä? Jäsenen kannalta jäsenetujen käyttö säilyy ennallaan. Tuotteen myyjä tarkistaa henkilön MTK- tai mhyjäsenyyden etua myöntäessään joko liikkeen kassalla tai avattaessa yritystiliä mtkhankinnat.fi-sivulla olevan lomakkeen kautta. Maksamalla jäsenmaksusi ovat uudet jäsenedutkin ulottuvillasi.

Muista päivittää jäsentietosi osoitteessa: www.mtk.fi/omattiedot tai ota yhteyttä omaan yhdistykseesi.

Useimmissa tapauksissa vaaditaan Y-tunnus jäsenyyden lisäksi. Autoeduissa jäsen voi saada alennuksen, bonuksen tai molemmat. Bonus haetaan erikseen auton toimituksen jälkeen mtkhankinnat.fi-sivuilla olevan linkin kautta. Bonuksen maksaa kyseisen automerkin maahantuoja. Autoeduista Toyotan, Kian ja Nissanin edut edellyttävät Y-tunnusta ja auto rekisteröidään yrityksen nimiin.
Yritystilin voi avata osoitteessa: www.mtkhankinnat.fi Mitä jäsenedut maksavat jäsenelle? Jäsenelle ei tule maksuja uusista eduista. Jäsenedut ovat kokonaan yhteistyökumppanien rahoittamat.

Jäsenetu-uudistus on osa koko järjestön uudistusta. Tavoitteena on tänä vuonna saada jäsenten käyttöön ainakin 20 uutta taloudellisesti merkittävää ja yritystoimintaa tukevaa jäsenetua hyödyntämällä pohjoismaista yhteisvolyymiä. Sopimusneuvotteluissa hyödynnetty suurta jäsenmäärää – Sopimusyhteistyökumppaneiden sydän sykkii jäsenistöllemme ja se on edesauttanut sopimusneuvotteluja. Maatalousyrittäjät ja metsänomistajat yhdessä luovat suuren volyymin ja sitä määrää hyödyntämällä olemme saaneet neuvoteltua edulliset sopimukset.
Ja mitä enemmän jäsenemme hyödyntävät jäsenetuja, sitä parempia etuja saamme. Maatalousyrittäjä- ja metsänomistajajäsenet näkyvät yhteistyökumppaneillemme yhtenäisenä ja houkuttelevana kohderyhmänä, Sanna Blomberg kertoo. – Halusimme mukaan useita automerkkejä, jotka sopivat maaseudun olosuhteisiin. Myös teollisuuskategoriassa nähtiin vaivaa, että saatiin kokonaisvaltainen tarjonta Ahlsellilta ja Onniselta. Näin sopimushinnatkin pysyvät kilpailukykyisinä. Nyt yrittäjäjäsenet pääsevät suoraan kaupoille oman yrityksensä kautta, Blomberg jatkaa.

Jäsenetukategoriat

Henkilö- ja pakettiautot

NISSAN
Saat alennusta ja/tai bonusta uuden henkilö- tai pakettiauton ostohinnasta. Bonus maksetaan auton toimituksen jälkeen erillisestä hakemuksesta mtkhankinnat.fi-sivulla olevan lomakkeen kautta. Nissan (yrittäjäjäsenille) Saat 5-13 % alennuksen autoverottomasta ostohinnasta ostaessasi uuden Nissanin. Lisäksi saat 1200-2000 euron bonuksen auton toimituksen jälkeen. Nissanin jäsenetumallit: Navara, NV250, NV300, NV400, e-NV 200, Leaf 40 kWh, Leaf 62 kWh, Juke, Qashqai ja X-Trail. Etua ei saa jo alennetuista tai kampanjahinnoista. Auto rekisteröidään yrityksen nimiin.

ISUZU
Isuzu (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Isuzun. Bonus koskee myös jo alennettuja ja kampanjahintoja.

DACIA
Dacia (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Dacian.

KIA
Kia (yrittäjäjäsenille) Saat 3,8 – 9,5 %:n alennuksen uuden Kian ostohinnasta. Lisäksi saat 200 euron bonuksen. Alennetuista ja kampanjahinnoista ei saa alennusta, mutta saa bonuksen. Auto rekisteröidään yrityksen nimiin.

SUZUKI
Suzuki (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Saat 3 %:n alennuksen uuden Suzukin ostohinnasta. Lisäksi saat 300 euron bonuksen. Alennetuista ja kampanjahinnoista ei saa alennusta, mutta niistä saa bonuksen. Renault (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Saat 300 euron bonuksen, kun ostat henkilöauton ja 500 euron bonuksen, kun ostat pakettiauton. Bonus koskee myös kampanjamalleja.

TOYOTA
Toyota (yritysjäsenille) Saat 250 euron hankintaedun ostaessasi uuden hybridi-mallisen Toyotan ja 500 euron hankintaedun kun ostat bensa/diesel-henkilöauton tai hyötyajoneuvon. Hankintaetu hyvitetään euromääräisenä hankintaetuna. Edun voi käyttää esim. huoltoon, virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi. Auto ensirekisteröidään hankittaessa jäsenelle, jolla on Y-tunnus ja hankintaetu kohdistetaan ko. yritykselle.

Rakennustarvikkeet, työkalut ja koneet

AHLSELL
Ahlsell (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Huomattava jopa 70 %:n alennus Ahlsellin koko valikoimasta. Valikoimaan kuuluu LVI-, sähkö-, rakennus-, työkalu-, kone- ja kylmätoimialan tuotteita ja palveluita sekä suojavarusteita ja työvaatteita. Alennus vaihtelee tuotteittain.

ONNINEN
Onninen (yrittäjäjäsenille) Jopa 60 %:n alennus koko laajasta tarjonnasta yritysasiakkaille. Valikoimasta löytyy kaikki tarpeelliset LVI-, sähkö-, kylmä-, energia-, teollisuus- ja infra-alan tuotteet. Lisäksi valikoima kattaa asennustöissä tarpeelliset työkalut, työvaatteet ja muut suojaimet.

AJ TUOTTEET
AJ Tuotteet (yrittäjäjäsenille) 18 %:n alennus tuhansien tuotteiden valikoimasta, johon kuuluu työvälineet ja kalusteita kaikkiin työtiloihisi kuten varastoon, toimistoon, pukuhuoneeseen ja työpajaan.

CLAS OHLSON
Clas Ohlson (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) 10 %:n alennus laajasta valikoimasta tuoteryhmissä pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika. Valikoimaan kuuluu lisäksi varaosia ja tarvikkeita. Jäsenetu ei koske kampanjatuotteita tai jo alennettuja tuotteita. Esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla. Huonekalut ja sisustus Isku (henkilö- ja yrittäjäjäsenille) Saat 20 % alennuksen listahinnoista. Jo alennetuista tai kampanjahinnoista saat 5 % alennuksen. Myös kotikonttorituotteiden B&W-mallistosta saat 5 %:n alennuksen. Esitä jäsenkorttisi oston yhteydessä kassalla.

Ramirent

Alennusta koneiden vuokrauksesta

Ramirent tarjoaa kilpailukykyisen hinnaston konevuokrauksista.
Saat alennusta Ramirentin kattavasta valikoimasta mm:
– Nostimet
– Maanrakennuskoneet
– Rakennuskoneet
– Jyrät ja maantiivistäjät

Tutustu tuotteisiimme

Ramirentin vuokraamot

Edun saat käyttöösi avaamalla tilin ja näyttämällä MTK- tai mhy-jäsenkorttiasi vuokraamossa.

Euromaster

Alennusta kevyiden ja raskaiden ajoneuvojen renkaista, vanteista ja rengaspalveluista

MTK- tai mhy-jäsenenä saat Euromasterilta edulliseen hintaan renkaat maatalous-, metsä- ja maansiirtokoneisiin, kuorma-autoihin, perävaunuihin, pakettiautoihin sekä neliveto- ja henkilöautoihin. Lisäksi saat alennusta em. ajoneuvojen teräsvanteista ja renkaiden asennustöistä.

Alennukset

Sovitut tuoteryhmä- ja merkkikohtaiset jäsenalennukset lasketaan kulloinkin voimassa olevasta tavarantoimittajan hinnastosta. Mahdolliset edullisemmat kampanjahinnat pätevät kampanja-aikoina (esim. Michelin-maatalousrenkaat -32 %).

Ota yhteyttä omaan paikalliseen Euromaster-palvelupisteeseen ja kysy hintaa renkaille ja palveluille, joista olet kiinnostunut.

Jäsenhinnat eivät ole voimassa Euromaster Partner -liikkeissä.

Näin saat alennuksen

Näytä MTK- tai mhy-jäsenkorttia saadaksesi alennuksen asioidessasi Euromasterilla.

Täältä löydät lähimmän Euromasterpalvelupisteen.

Vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut

MTK:n vakuutus-, neuvonta- ja lakipalvelut löytyvät MTK:n nettisivuilta mtk.fi/jasenpalvelut. Mm. LähiTapiolan vakuutusedut säilyvät ennallaan. LähiTapiola myöntää MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille tuntuvia etuja omaisuusvakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola tarjoaa mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, jotta esim. metsä voi jatkaa kasvuaan myös päätehakkuun jälkeen. Käytössäsi ovat Suomen parhaimmat lakiasiantuntijat maa- ja metsätalouden aloilla. Lakimiehet antavat monipuolista jäsenten yritystoimintaan liittyvää opastusta ja neuvontaa.

Muut jäsenedut

https://www.mtk.fi/jasenpalvelut